Hlavní stránka » Nůž Opinel Classic N°122 Meat and Poultry knife

Nůž Opinel Classic N°122 Meat and Poultry knife

Nůž Opinel Classic N°122 Meat and Poultry knife

Další fotografie (1)

Sdílej   Share on FBShare on TwitterShare on G+Share on Pinterest
Kód:
001490
Výrobce:
Opinel
Záruka:
36 měsíců
Dostupnost:
Obvykle expedujeme do 3 dnů
629 Kč
včetně DPH
ks
běžná cena
699 Kč
ušetříte:
10%
Přidat produkt k porovnání

Nůž Opinel Classic N°122 Meat & Poultryt knife - kvalitní francouzské nože Opinel, vyráběné tradičním způsobem v Chambéry v Savojských alpách, se vyznačují vynikající kvalitou řemeslného zpracování. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní švédské nerezové oceli Sandvik, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť je vyrobena z jednoho kusu bukového dřeva v přírodní barvě, je silně lakována pro zvýšenou odolnost. Čepel je k rukojeti připevněna pevnými nýty.

Nůž na vykosťování Opinel Classic N°122 Meat & Poultryt knife. Krátké, tuhé, 13 cm dlouhé a 2,5 mm silné ostří, odolné proti kroucení, je efektivní pro oddělování masa od kosti, odstranění šlach a tuk z masa. Ergonomicky tvarovaná rukojeť s vystouplou střenkou, která chrání prsty proti zklouznutí, což znamená, že můžete pracovat bezpečně a rychle. Délka čepel je 13cm a tloušťka ostří 2,5mm.